Τέσσερις νέες και υπέροχες φωνές που αξίζει να ακούσουμε και να προσέξουμε.

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας έγραψαν ένα τραγούδι για τέσσερις παίκτες που διαγωνίστηκαν στο «The Voice Of Greece» του 2018.

Ο Ζάχος Καραμπάσης, η Λεμονιά Μπέζα, η Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου και η Κλαυδία Παπαδοπούλου είναι τέσσερις φωνές που τους μάγεψαν, τους κέρδισαν το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη και τους παρακίνησαν να γράψουν ένα νέο τραγούδι μόνο για αυτούς.

Τέσσερις νέες και υπέροχες φωνές που αξίζει να ακούσουμε και να προσέξουμε ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι «Τη Φωνή Μου Να Βρω».

Ο Ζάχος Καραμπάσης και η Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου είχαν επιλέξει την Ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Κλαυδία Παπαδοπούλου την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ενώ η Λεμονιά Μπέζα αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του «The Voice Of Greece» για το 2018 με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Τους στίχους του single «Τη Φωνή Μου Να Βρω» υπογράφει ο Πάνος Μουζουράκης και τη μουσική ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Νιώθω έναν κόμπο στο λαιμό και στο στήθος μου ένα βάρος, είναι τόσα αυτά που θέλω να σου πω και το περίμενα καιρό κι έχω μαζέψει θάρρος, μα ακόμα ψάχνω τη φωνή μου να τη βρω, τη φωνή μου να βρω…», τραγουδούν μαζί ο Ζάχος Καραμπάσης, η Λεμονιά Μπέζα, η Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου και η Κλαυδία Παπαδοπούλου.

Το τραγούδι «Τη Φωνή Μου Να Βρω» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.